Calvin Klein bikini

Szereted a sportstílust és az egyszerűséget? Ezután fogadjon a Calvin Klein márkára, ami biztos fogadás. Az azonos nevű tervezőt gyermekkora óta érdekli a divat. Ma márkája az egész világon ismert. Gyakorlatilag minden ruhát és kiegészítőt kínál, amire csak gondolhat. És természetesen vannak férfi és női fürdőruhák.

Szépség az egyszerűségben. A Calvin Klein márka valóban ragaszkodik ehhez a mottóhoz 100% -ban. Leginkább sportos fürdőruhákat kínál, amelyek hangsúlyozzák a kényelmet és a szabadságot. Általában van egy jellegzetes Calvin Klein felirat. A fürdőruha kiváló minőségű fürdőruhából készül, amely gyorsan szárad és megőrzi formáját. Főként a kétrészes fürdőruhákra összpontosít, de portfóliójában egyrészes modelleket is talál. Merítsen ihletet ajánlatunkból.

Modern Calvin Klein bikini dekoratív szegéllyel

Szeretné bővíteni fürdőruha-kollekcióját egy érdekes, kétrészes fürdőruha modellel? Szereti az eredetiséget minőséggel és kényelemmel kombinálva? Egy modell, amely nem fog elfáradni és nem megy ki a divatból. Egy fürdőruha, amely nem csak egy szezonon át tart majd társaságot. Élvezze nemcsak a nyarat, hanem azt is, hogy bárhol és bármikor a vízparton lehet ebben a vonzó női bikinimodellben. A Calvin Klein női kétrészes fürdőruha első pillantásra a szabásával hívja fel magára a figyelmet. A modern bikini nagyon kényelmes anyagból készült, amely kiemelkedik a minőség, tartósság szempontjából.

Ár idején felülvizsgálat: 16 990 Ft

Calvin Klein fürdőnadrág fényes elasztikus anyagból

Vízközelben szeretne tündökölni? Van egy eredeti fürdőruhád? Szerezz egy nagyszerű bikinit, hogy élvezd az úszást és a napozást? Itt egy egyedi darab egy híres tervező kollekciójából. Készítsd el saját fürdőruhádat, és légy egyedi. Ezzel a bikinivel garantált a siker és a maximális elégedettség.

Ár idején felülvizsgálat: 12 990 Ft