Pöttyös bikini

Modern kétrészes fürdőruha leopárd mintával

Lorin Tara leopárdos, nem párnázott bikini brazil szabású bugyival.

Ár idején felülvizsgálat: 10 527 Ft

Női kék-fehér bikini fodrokkal

Egy kétrészes fürdőruha, amelyet nem csak nyáron fogsz értékelni. Egy olyan modell, amely határozottan nem egy évszakos ügy. Egy fürdőruha, amely a nyarat, a kék eget, a csillogó vizet idézi. Kétrészes fürdőruha, amely modern mintázatával, színével, szabásával és anyagával tűnik ki. A Mari Blue kétrészes női fürdőruha modern pöttyös mintával varázsolja el a tekintetet. Első látásra elvarázsolja a fodrokkal. A kék-fehér színű női bikini kellemes, kiváló minőségű, tartós és gyorsan száradó anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 18 711 Ft

Modern fürdőruha midi bugyi lapos hasi hatással

Szereted a kétrészes fürdőruhákat? Az eredetiséget kedveli? Játsszon a fürdőruha öltözékével, és használja ki a mai divat nyújtotta lehetőségeket. Kombinálja és hozzon létre egy eredeti kétrészes fürdőruhát. Válassza ezt az alját alapnak. A Tissi fürdőruha midi alsó divatos kialakításban, dizájnjával, hatásával és anyagával tűnik ki. A vízparton, úszás, napozás vagy a kertben való pihenés nyugodt élvezetéhez a női fürdőruhák ezen modellje szolgálja Önt. Divatos és funkcionális. Az elegáns midi alsónadrág elöl feszülő tüllel van megerősítve.

Ár idején felülvizsgálat: 3 315 Ft

A retro stílus kedvelője vagy? Akkor tudd meg, hogy az idei nyár slágere egy kétrészes, pöttyös fürdőruha, amely valóban időtállónak tűnik. A legnépszerűbbek a pöttyösek türkiz vagy romantikus rózsaszínnel kombinálva. De választhat klasszikus fekete vagy kihívást jelentő rózsaszín és fiatalos narancs formájában is. Röviden: a képzeletnek nincsenek korlátai. A kétrészes pöttyös fürdőruha nagyon szép kiegészítő, amelyben minden tengerpart királynőjévé válik.

A pöttyösök általában évek óta népszerűek a divatban, és a fürdőruhák sem különböznek ettől. A pöttyösek valóban nagyon divatosak. Ha azonban nem szereti a túl sok provokációt és pompa, akkor inkább válasszon semleges színek közül, például fekete, kék vagy szürke. Frissnek és fiatalosnak tűnsz egy pöttyös fürdőruhában. Ezenkívül egy jól illeszkedő, pöttyös fürdőruha nagymértékben hízeleg az alakodon. A pöttyös nagyon fontos elem, amely vonzza a figyelmet, és éppen ellenkezőleg, elrejti a kisebb hiányosságokat.