Női Tankinik

Tankini fürdőruha felső érdekes mintával

A kétrészes fürdőruhák nem feltétlenül csak a vékony vagy fiatal nőknek valók. Minden korosztály és testalkatú nő megengedheti magának, csak a szabástól és az általános kialakítástól függ.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

A cseh Litex gyártó kétrészes női kismama fürdőruhája

A terhesség divatja érdekes, praktikus és nagyon előnyös a kismamák számára. Nem is beszélve a fürdőruha kismama divatjáról. Minden jövőbeli anyának, anyának, anyának van egy gyönyörű modellje a fürdőruhának, amelynek köszönhetően nemcsak a nyári napokat élvezheti terhesség alatt, hanem a víz mellett és a vízben való tartózkodást is, akár vakáción, akár a kertben A medence. A Litex 88441 női kétrészes kismama fürdőruha megfelel minden olyan paraméternek, amelyre a nőnek terhesség alatt szüksége van a ruházatban, vagyis a bőr számára kellemes és kíméletes minőségű anyagból, valamint a maximális kényelmet nyújtó szabásból.

Ár idején felülvizsgálat: 7 698 Ft

A Tankini, vagy egy bugyival ellátott fürdőruha felső praktikus segítővé válik a tengerparton, különösen azoknál a nőknél, akik nem akarnak többet feltárni a szükségesnél. A melltartót egy hasra borító felső váltja fel, de ha napozni szeretne, egyszerűen tekerje fel ezt a felsőt. A fürdőruha alsó része klasszikus bugyi. De együtt ezek a tankini fürdőruhák úgy néznek ki, mintha egészében fürdőruhát viselnél. A fürdőruhához képest azonban meglehetősen könnyebb a WC-be jutni, a nedves fürdőruhát könnyen kicserélheti a szárazra és jobban napozhat bennük. A tankin tetején kívül egyszerűen vegyen fel egy szoknyát vagy rövidnadrágot, és mehet egyenesen egy étterembe vagy bevásárolhat.

Ezeket a fürdőruhákat leginkább a duci nők vagy a terhes nők értékelik, akiknek meg kell védeniük a hasukat a naptól. Ez egy nagyon kifinomult fürdőruha, amely szintén nagyon gyengéden és romantikusan néz ki. Az alsó rész egy klasszikus bugyi vágás, a felső része jelentősen kiszélesedett, hogy a hasát is elrejtse. Minden nő megengedheti magának ezt a fürdőruhát.