Tanga bikini

Kellemes anyagból készült pasztell zöld színű bikinitanga

Hogyan élvezhetjük nemcsak a nyarat, hanem a vízparti tartózkodást vagy a nyaralást is a legjobban? A minőségi fürdőruhák biztonságosak. Itt egy olyan dizájnban, amely tetszeni fog Önnek, a pénztárcájának, és biztosan nem fogja elkerülni a figyelmet ebben a szexi darabban. És ennek köszönhetően garantáltan eredeti fürdőruhát is kapsz.

Ár idején felülvizsgálat: 1 215 Ft

Bikini fürdőruha tanga türkiz színű

Olcsó fürdőruha tanga, féregkötéssel az oldalán.

Ár idején felülvizsgálat: 1 221 Ft

Szexi sportos női kétrészes fürdőruha rózsaszínben

Az Ön számára is élvezetes a nyár, a vízparton és általában a vízben való tartózkodás? Szeret nyáron, nyaraláskor vagy a saját kertjében aktívan mozogni? Akkor ez a kétrészes fürdőruhamodell neked való. Kiemeli a szexi gömbödet. Hozzáadnak a vonzerejéhez. Szexi leszel ebben a modellben.

Ár idején felülvizsgálat: 14550 Ft

A tanga nagyon népszerű fehérnemű, főleg nyáron, mivel nem körvonalazódik a ruházat alatt. Nagy sláger a tanga fürdőruha is. A kétrészes fürdőruha bugyijának nagyon keskeny a háta, így kiemelik a hátteret. Ennek természetesen számos előnye van, de hátránya is. Először is, a tanga nagyon kényelmes, de hozzá kell szokni. Eleinte zavarhatnak, de idővel nem akarod cserélni őket. A kétrészes fürdőruha esetében kétszer olyan szexi megjelenésű, mivel ez már nem csak a partnere szemének szól, hanem a tengerparton vagy az uszodában tartózkodó összes embernek. Gyönyörűen megbarníthatja a hátterét tangában. De vigyázz, a tangák sokat elárulnak, így ez a legtöbb nőnek megfelel, akinek szilárd és sportos feneke van, különben nagyon hízelgőnek tűnhetnek.

A tanga fürdőruhákat különösen olyan lányok és fiatal nők választják, akik nem szégyellik kicsit többet elárulni. A tanga fürdőruha rendkívül szexi és a női érzékiséget hangsúlyozza. A tangák azonban nemcsak nőknek szólnak, hanem férfiak is viselhetik őket, bár ebben az esetben nem annyira gyakori. És mi a választás? Mint mindig nagyon gazdag, valóban egész sor kétrészes fürdőruhát kínálunk, amelyek alsó része tangákból áll. Ha teljes felvonuláson akarja megmutatni magát, csak válasszon.