Tanga bikini

Fekete tanga bikini alsó Relleciga oldalt megkötéssel

Szereted a vonzó darabokat? Szeretne elkápráztatni a vízparton? Az eredetiséget kedveli? A minőséget és a bevált márkákat kedveli? Irány a víz ebben a fürdőruha-tangában. A neves márka, a Relleciga fekete fűzős tangás fürdőruhája első látásra elbűvöl, és te is elbűvölsz majd. A vonzó szabású fürdőruha alsó része sima anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 8 667 Ft

Tanga bikini alsó zebramintával

A Mia V fürdőruhát olyan nők számára tervezték, akik merészen és stílusosan szeretnék megmutatni gömbölyűségüket. Ez a fürdőruha alsó része hízelgő tanga szabással rendelkezik, amely gyönyörűen körvonalazza a feneket, és minimális fedést nyújt a szexi és merész megjelenés érdekében. A fekete-fehér állatmintás és mélykék zebramintázat egy csipetnyi vadságot és játékosságot kölcsönöz a dizájnnak, így remek választás a merész strandszépségek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 10 890 Ft

Bikini tanga egyszínű, kiváló minőségű anyagból készült

A kék színű bikini tanga kiváló minőségű, tartós és gyorsan száradó anyagból készült. Alkalmas darab a tengerben és a medencében való úszás élvezetéhez. Az egyszínű kialakításnak köszönhetően könnyen kombinálható a felsővel. Garantáltan eredeti fürdőruhát kap.

Ár idején felülvizsgálat: 2 185 Ft

Csipkés tanga fürdőruha Relleciga pasztell színben

Döntöttél már a kétrészes fürdőruha mellett? Eredeti akarsz lenni? Az egyedi darabokat kedveli, amelyekben bárhol a vízparton tündökölhet? Szereted a vonzó modelleket, beleértve a fürdőruhákat is? Akkor ez a tanga szabású fürdőruha alja tetszeni fog Önnek.

Ár idején felülvizsgálat: 8 455 Ft

Relleciga női tanga fürdőruha modern virágmintával

Szereted a vonzó darabokat? Szeretne a tengerparton vagy bárhol a vízparton kápráztatni? Szereted az eredetiséget? A szexi modelleket kedveli, amelyek kényelmesek is? Akkor ez a tanga fürdőruha neked készült.

Ár idején felülvizsgálat: 8 637 Ft

Szexi piros női kétrészes fürdőruha

Sztár szeretne lenni a nyári vakáción? Használja ki a merész piros színt, és hívja fel magára a figyelmet egy piros fürdőruhával. De a Laurine bikini még több ász van a tarsolyában! Az egyik ilyen a gyönyörű, de viszonylag gazdaságos szabás, amely tökéletesen kiemeli az íveket, így több férfi is megfordul majd Ön mögött.

Ár idején felülvizsgálat: 8 863 Ft

Női tangás fürdőruha hús színben

Függetlenül attól, hogy egy kirándulást tervezel a vízi parkba, vagy a hátsó kertben a medence mellett bronzosodsz, inspiráljanak ezek a Paralia fürdőruhák, amelyek csillogást és szexepilt adnak neked!

Fekete mikro tanga kétrészes fürdőruha Obsessive Bella vista

Fekete Bella Vista mikro bikini. A tested és a szexi, hangsúlyos görbék – mindez a Bella Vista mikrobikinivel! Tökéletesen alkalmazkodik a testalkatodhoz – ez a bikini remekül fog állni neked! A kevesebb ebben az esetben tényleg több.

Ár idején felülvizsgálat: 12 330 Ft

Kellemes anyagból készült pasztell zöld színű bikinitanga

Hogyan élvezhetjük nemcsak a nyarat, hanem a vízparti tartózkodást vagy a nyaralást is a legjobban? A minőségi fürdőruhák biztonságosak. Itt egy olyan dizájnban, amely tetszeni fog Önnek, a pénztárcájának, és biztosan nem fogja elkerülni a figyelmet ebben a szexi darabban. És ennek köszönhetően garantáltan eredeti fürdőruhát is kapsz.

Ár idején felülvizsgálat: 1 215 Ft

Egyszínű sárga női kétrészes tanga fürdőruha

Női kétrészes fürdőruha Jade gyönyörű mustár árnyalatban, dombornyomott mintával. A felső ikonikus bardot szabása és a bugyi csábító brazil szabása a strand sztárjává teszi Önt. A pánt nélküli felső biztonságosan a helyén marad a belső kerületén található szilikoncsíknak köszönhetően. A bugyi hátulján lévő függőleges varrás vizuálisan kerekíti a fenekedet.

Ár idején felülvizsgálat: 12 455 Ft

Szexi sportos női kétrészes fürdőruha rózsaszínben

Az Ön számára is élvezetes a nyár, a vízparton és általában a vízben való tartózkodás? Szeret nyáron, nyaraláskor vagy a saját kertjében aktívan mozogni? Akkor ez a kétrészes fürdőruhamodell neked való. Kiemeli a szexi gömbödet. Hozzáadnak a vonzerejéhez. Szexi leszel ebben a modellben.

Ár idején felülvizsgálat: 14550 Ft

Női szexi kétrészes tanga fürdőruha fekete színben

Szívesen gazdagítaná a ruhatárát egy új kiegészítővel, egy kétrészes fürdőruhával? Szereti a klasszikus és kifinomult egyszerre? Szeretne szépen lebarnulni és káprázni bárhol a víz közelében? Akkor ez a szexi modell a legkézenfekvőbb választás az Ön számára.

Ár idején felülvizsgálat: 15 937 Ft

Bikini fürdőruha tanga türkiz színű

Olcsó fürdőruha tanga, féregkötéssel az oldalán.

Ár idején felülvizsgálat: 1 221 Ft

A tanga nagyon népszerű fehérnemű, főleg nyáron, mivel nem körvonalazódik a ruházat alatt. Nagy sláger a tanga fürdőruha is. A kétrészes fürdőruha bugyijának nagyon keskeny a háta, így kiemelik a hátteret. Ennek természetesen számos előnye van, de hátránya is. Először is, a tanga nagyon kényelmes, de hozzá kell szokni. Eleinte zavarhatnak, de idővel nem akarod cserélni őket. A kétrészes fürdőruha esetében kétszer olyan szexi megjelenésű, mivel ez már nem csak a partnere szemének szól, hanem a tengerparton vagy az uszodában tartózkodó összes embernek. Gyönyörűen megbarníthatja a hátterét tangában. De vigyázz, a tangák sokat elárulnak, így ez a legtöbb nőnek megfelel, akinek szilárd és sportos feneke van, különben nagyon hízelgőnek tűnhetnek.

A tanga fürdőruhákat különösen olyan lányok és fiatal nők választják, akik nem szégyellik kicsit többet elárulni. A tanga fürdőruha rendkívül szexi és a női érzékiséget hangsúlyozza. A tangák azonban nemcsak nőknek szólnak, hanem férfiak is viselhetik őket, bár ebben az esetben nem annyira gyakori. És mi a választás? Mint mindig nagyon gazdag, valóban egész sor kétrészes fürdőruhát kínálunk, amelyek alsó része tangákból áll. Ha teljes felvonuláson akarja megmutatni magát, csak válasszon.