Calzedonia bikini

A Calzedonia divatmárka ma már az egész világon ismert. Az olasz márka a minőségi és elegáns fehérneműre és fehérneműre összpontosít, és természetesen van fürdőruha is. És a legjobb az egészben, hogy tetszés szerint kombinálhat melltartót és bugyit. Nem kell ugyanarra a méretre korlátozódnia. Nagyobb a melle? Nem baj, válasszon nagyobb melltartót és kisebb bugyit, vagy éppen ellenkezőleg, két bugyit vehet egy melltartóhoz forgatás céljából.

Calzedonia megfizethető. A fürdőruha meglehetősen egyszerű, de nagyon stílusos. Az egyes darabok együtt járnak az aktuális divatirányzatokkal. A női fürdőruha rendkívül fiatalosnak tűnik. Vannak színek, fodrok, amelyek egyébként idén is divatba jöttek, és különféle egyéb dekorációk. Mindenki megkapja a pénzét. A Calzedonia fürdőruhát azonban leginkább fiatal nők és lányok választják.

Világos neon virágos fürdőruha nőknek

A virágmotívumokkal díszített élénk színek nagyon népszerűek a fürdőruhák esetében. Ha ezt a kialakítást divatos, elegáns szabás egészíti ki, nincs más dolgunk, mint beszerezni egy ilyen csodálatos fürdőruhát az idei nyaralásra.

Ár idején felülvizsgálat: 16 630 Ft

Kétrészes fürdőruha azték mintával

Antigua kétrészes fürdőruha finom azték mintával. A lágyan párnázott kosárkákat fürdőruha anyaggal borítják, amely a mellek között át van hajtogatva – szép hatás. A levehető pántok a nyak mögött kötődnek. Széles oldalsó merevítők. Hátul műanyag kapoccsal záródik.

Ár idején felülvizsgálat: 9 737 Ft

Női sport bikini fűzős melltartóval és bugyival

A merész fürdőruhamodelleket kedveled, amelyekben senki sem tud eltéveszteni? Szeretne a figyelem középpontjában lenni és bókokat kapni? Szereti, ha a fürdőruhája eredeti és extravagáns? Akkor ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beszerezze ezt a nyakpántos, finom mintájú bikinit. Ez egy egzotikus darab, amely luxus szabásának és feltűnő színének köszönhetően már messziről felkelti a férfiak figyelmét! A háromszög alakú melltartó kivehető kosarakkal és puha béléssel rendelkezik. A mellek nem fénylenek át, és megőrzik érzéki formájukat.

Ár idején felülvizsgálat: 3 454 Ft